Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nu, ziyarette bulunarak “Hayırlı Olsun” dedi ve şehir hizmet bütünlüğü açısından yatırımları değerlendirdiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar “Kayseri şehrini adeta paylaştığımız, Melikgazi ilçemizin değerli Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennisinde bulunduk, hem de ortak yapılacak olan hizmetleri değerlendirdik.” diye konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise Başkan Çolakbayrakdar'a ziyareti için teşekkür ederek “İlçeler arasında hizmetler birbirini tamamlamaktadır. Çünkü birçok mahalleyi bir cadde veya sokak ayırmaktadır. Amaç Kayseri, hizmet odağı Kayserililer olunca belediyeler arasında dayanışma ve ortak çalışmalar önem arz etmektedir. Ziyarette bulunan Başkanımızın ilçesi bizim bölgemizdeki mahallelerle komşu belediyedir. Komşu ilçeler arasında hizmette bütünlük önemlidir. Ulaşım ağı, temizlik, imar planları, ilaçlama gibi hizmetler de bütünlük sağlanması şehir için önemlidir. Melikgazi Belediyesi olarak her zaman komşu ilçelerimiz ile dayanışma ve uyum içerisinde birlikte projeler üreterek çalışıyoruz. Çünkü amaç bir olunca projelerin uygulanmasında başarı sağlanıyor.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi