Yemeğe kızı ile birlikte gelen başkan Gözbaşı’nın yanı sıra kulüp yönetim kurulu üyelerinden; başkan yardımcıları Onur Gözbaşı, Ali Kaynar ve İsa Gün, kulüp başkan danışmanı Mustafa Gülsoy, kulüp reklam satış sorumlusu Hasan Köse de yemeğe katıldı.  Şubat ayı itibarı ile Talas tramvay son durağı karşısında hizmete başlayan Hünkar 1979 Restaurant’ta birbirinden lezzetli yemeklerin tadına baktı.

Yemekte Kayserispor yönetimine çorba ve paça çeşitlerinin yanı sıra Osmanlı usulü kuzu incik, kuzu şiş ve Adana Kebabı servisi yapıldı.  Yemeğin üzerine ayva, armut ve kabaktan oluşan karışık meyve tatlılarının servisi yapıldı. İşletmeciliğini Güntaç Kurt’un yaptığı Hünkar 1979’u yemekleri, mimarisi ve servisi bakımından çok beğenen başkan Gözbaşı ileriki günlerde mekana tekrar geleceğini söyledi.

Kayseri’de böyle mekanların bulunmasının önemine vurgu yapan Hünkar 1979 İşletme Müdürü Mustafa Kasap’ta Hes Kablo Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ve Yönetimi Kurulunu ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Davetliler daha sonra günün anısına girişte fotoğraflar çektirdi.

Editör: Haber Merkezi