İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, ‘’Bu kulüp bir yıl boyunca hiç iyi yönetilmemiş. Futbolculara ödeme yapılmamış. İcralarla uğraşıyoruz. Ara transfere odaklandık, 6-7 yeni transfer yapacağız’’ dedi.

Süper Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile karşılaşan İstikbal Mobilya Kayserispor sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Maç sonu basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Berna Gözbaşı, ‘’Başakşehir’i kutluyorum. Gençlerimizi kutluyorum, her maçta iyi mücadele ediyorlar. Takımımız yanlış başladı, 10 dakika sonra düzeltti ama bu arada 2 gol yemiş olduk. Artık tamamen devre arasına odaklanmış durumdayız, transfere odaklıyız. Akıllı transferler yapmak istiyoruz. Geçmişte yapıldığı gibi şehrin parasını sokağa atmak istemiyoruz. Bu benim çok canımı yakıyor. Yani devre başında yapılan bir sürü transfer var. Neredeyse ilanla oyuncuları arayacağım. Kötü başlayan bir devrenin kötü biten bir devre arası ama umudumuzu kaybetmiyoruz. İnşallah 5-6 pozisyonda önemli görüşmelerimiz devam ediyor. Tamamen o transferlerle ve transferleri yapacak kaynaklarla ilgileniyoruz’’ diye konuştu.

‘’Kayserispor Yok Olursa, Hiç Kimse Bir Şey Alamaz’’

Geçmişte Kayserispor’un iyi yönetilmediğini ifade eden Başkan Berna Gözbaşı, ‘’Belediyemizden bir destek var sponsor anlamında ama bunu banka geçmişteki bir teminatta kullanmak istiyor. O konuda pazarlık yapıyoruz. Şu anda bulduğum desteği tamamen yeni kaynağa kullanmak istiyorum. Kendi yönetim kurulumdan destek istiyorum. Şu anda krizi herkes biliyor. Sadece maçlara gidip gelmek yönetim kurulunda olmanın gereği değil. Herkes şu andaki gerçeği kabul etmeli. Bu gerçeğin içerisinde bulunmak istiyorsa elini taşın altına koymalıdır. Aksi takdirde yönetim kurulunda kimsenin poz vermesine gerek yok. Ben iş kadınıyım hep gerçekleri konuşurum. Hayal dünyasında olmanın bir anlamı yok. Şu an diğer birçok takımda olduğu gibi bizim takımda da maddi sorun sonuna kadar gelmiştir. Burada o yaptı, bu yaptının peşinde değilim. Ama geçmişte kulüp maalesef yönetilememiştir. Özellikle son 6 ay, 1 sene yönetilememiştir. Hiçbir futbolcu alacağını alamamış dışarıdakiler alacağını alamamış. Sürekli günde 5-6 tane dava geliyor. Bunlarla baş etmeye çalışıyorum. Ama dediğim gibi bu Fifa’dan dava açanlar, Federasyondan da dava gönderen arkadaşlar bilsin ki ‘Kayserispor yok olursa, hiç kimse hiçbir şeyi de alamaz.’ Onları da buradan uyarıyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi