Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Abdulkadir Erdoğan (22), uyuşturucuya bağımlı hale gelmesi üzerine, ailesinden yardım isteyerek kullandığı maddeden kurtulmak istedi. Zehir tacirleri tarafından tehdit edilen Erdoğan, bunun üzerine ailesine uyuşturucuyu bıraktığını söyledi. Ancak Erdoğan, bağımlılıktan kurtulamadı. Uyuşturucu bağımlılığından kurtulamayacağını düşünerek intihar etti. Yaşamına son veren genç, intihar öncesi de geride kendisine uyuşturucuyu satanların isimlerinin olduğu bir not bıraktı.

'GURURUNA YEDİREMEDİ, İNTİHAR ETTİ'

Olayla ilgili açıklama yapan gencin amcası Yusuf Erdoğan, yeğeninin gururuna yediremediği için intihar ettiğini söyledi. Amca Erdoğan, “Benim yeğenim 2 gün sonra 22 yaşına değecekti. Bana anlatıldığına göre, 1-2 ay önce ailesi fark etti (oğlumuzda değişiklik) var diyerek. Ben yeğenimle konuşmuştum. Pişman oldu ve bu duruma çok içerledi. Gururuna yediremediği için de evden çıkamadı.

Lise hayatını 1’incilikle bitirdi. Ve en son tehdit altında kalmış uyuşturucu satıcıları tarafından. Gurur meselesi yaptı ve (ölmek istiyorum) dedi. Bir not bıraktı. 1,5 ay zarfında kendine bir kitap yazmış. Bütün satıcılar olsun, kimler tarafından tehdit altında kaldığına dair. Biz bunu emniyetimize verdik ama hiçbir ses seda yok" şeklinde konuştu. (BGC)

Editör: Haber Merkezi