Boztepe Mahallesinde yaşanan toplu ulaşım sorunu vatandaşları adeta isyan ettirdi. Türkmenler Sokak güzergahında ikamet eden vatandaşlar, toplu ulaşıma binmek için 2 kilometre yol yürüyor ve çevre yolunun karşısına geçmek zorunda kalıyor.

Burada ikamet eden Bekir Türkmen isimli vatandaş toplu ulaşım sıkıntısını cep telefonu ile çektiği video ile yetkililere sesini duyurmaya çalıştı. Oğlu ile birlikte halk otobüsüne binmek için uzun bir yol yürüyen Bekir Türkmen, yine hayatlarını tehlikeye atarak çevre yoldan karşıya geçtiler.

Bu konuda otobüs işletme yetkililerine ve Ulaşım A.Ş.’ye seslenen Türkmen, halk otobüslerin girmek zorunda oldukları yola girmediklerini ve vatandaşa eziyet ettiklerini söyledi. Ulaşım konusunda Boztepe Mahalle muhtarının olaya duyarsız kaldığını da belirten Türkmen, “İnsanların hayatını tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok. Otobüsler işi zora sokuyor.

Otobüslerini bu yola sokmak istemediklerini söylüyor. Benim gibi bir çok vatandaş otobüse binmek için çevre yoldan karşıya geçmek zorunda kalıyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. “dedi.

Editör: Haber Merkezi