İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim bölgesi Kocasinan’da yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, kırsal mahallerde yürüttüğü seçim çalışmalarını ilçe merkezine kaydırdı. Partilileriyle ilçe merkezinde esnaf ziyaret ederek, yerel seçimler için destek istedi.

Kayseri ve ilçelerinde her zaman iç içe oldukları hemşehrileriyle buluşup gönül köprüleri kurmaya devam ettiklerini ifade eden Özvarinli,”Yerel seçimler gerçekten önemli. İnşallah 31 Mart’ta da bu gönül köprülerini tam olarak kurarak, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya sahip çıkacağız ve İYİ Parti’nin hizmet bayrağını dalgalandırıp, İnşallah bu memlekete yeni bir Osman Kavuncu olamaya talibiz.25 yıldır ihmal edilen Kocasinan’ımızı ayağa kaldırmaya, geliyoruz. Avrupa standartlarında, hazırladığımız plan ve projelerle modern yaşanabilir bir ilçeyi ortaya çıkarmak arzusuyla hedefimiz doğrultusunda koşmaya geliyoruz. Memleket sevgisiyle seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, edeceğiz” diye konuştu.

“BİZE BÜYÜK İLGİ VAR”

İYİ Parti’li Kocasinan Belediye Başkan Adayı Özvarinli, yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya indikten sonra, ilçe halkıyla buluşmaya devam ettiklerini belirterek, “31 Mart’ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren sahada seçim çalışmalarımızı ara vermeden gece-gündüz demeden ekibimle birlikte yürütüyoruz. Saha içinden ve dışından bize gelen yansımalar çok olumlu noktada. Hemşehrilerimizin bize gösterdiği büyük ilgiden çok memnunuz. Allah hepsinden razı olsun. Partimize ve şahsımıza gösterilen bu yoğun ilgi ve teveccüh’den dolayı halkımıza çok teşekkür ederim” dedi.

ÖZSOY’U ZİYARET

Seçim kampanyasını Kenar Mahalleleri ziyaret ederek başlatan ve mahalleri tek tek dolaşarak vatandaşla buluşan, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Özvarinli, Aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarını şimdide ilçe Merkezine kaydırdı. Çarşı merkezinde bulunan Bazı basın ofislerine ve Esnaflara da ziyaretlerinde bulunan Özvarinli, MHP kurucularından ve İYİ Parti Milletvekili Aday adaylarından Eczacı Ahmet Özsoy’uda unutmadı. Özsoy’a ait iş yerinde bir araya gelen Özsoy-Özvarinli ikilisi burada 31 Mart’ta yapılacak olan belediye başkanlığı ve meclis üyeleri seçimlerine yönelik fikir alıverişinde bulundular.

Editör: Haber Merkezi