31 Mart’ta Yapılacak Yerel Seçim çalışmalarını sokakta yürüten, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kocasinan Bölgesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Bölge halkıyla dertleşen ve onlara “mevcut belediye hizmetlerinden memnunumsunuz diye soran ve hayır yanıtını “alan Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Halk iradesine ipotek koyanları, hizmet yapıyormuş gibi görünenleri asla kabul etmez. Bu pazar seçim olsa İYİ Parti kazanır” dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim bölgesi Kocasinan’da esnafını ziyaret etmeye, vatandaşlarla buluşmaya onlarla sohbet ve dertleşmeye aralıksız devam ediyor. Özvarinli Kayseri’de halkın kendirline yönelik büyük bir sevgi beslediğini belirterek,”Bunu sahaya indiğimizde rahatlıkla görebiliyoruz.”dedi. Kendileri için Kayseri’nin çok önem arz ettiğinin altını çizen Özvarinli,”Bana göre bu kadar önemli olan bir il yerelde hiçte iyi yönetilmiyor. Kayserili hemşerilerimiz ve bu şehirde yaşayanlar bunun farkında.

Özellikle Kocasinan’ın tüm sıkıntıları ile nasıl başa çıkılacağını bilen bir partiyiz, plan be projelerimizi buna göre hazırladık diyen Dr.Özvarinli,” Halk iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez.”dedi. İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli şunları söyledi:”Vatandaşlarımıza mevcut belediye hizmetlerinden memnunumsunuz diye soruyoruz, evet diyen yok, herkes hayır diyor.” Kayseri halkının sosyoekonomik, toplumsal değerleri ve siyasal yapısına dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Özvarinli,”Bu halk iradesine ipotek koyanları, hizmet yapıyormuş gibi görünenleri asla kabul etmez. Bu Pazar seçim olsa İYİ Parti kazanır. Kayseri halkı kendi iradesine ipotek koyanları asla kabul etmez. Bugün Kayseri halkını tek partiye muhtaç gibi göstermek komiktir.25 yıldır bu şehri nasıl yönettikleri ortada. Trafik felç, ulaşım arapsaçı, rantsal dönüşüm tavan yapmış. Bunlar sadece birkaç başlık. Kayseri’yi ve özellikle kamu ve belediye hizmetlerinden nasibini almamış Kocasinan’ımızı tekrar hak ettiği yere çok çalışarak biz getireceğiz.”şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi