Kayseri Barosu seçimlerine son bir gün kala, yeniden göreve talip olan Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, seçime 1 gün kala kişisel facebook hesabından bir konuda kendisine iftira atıldığını öne sürdü. Konunun içeriğini açıklamayan Konaç, "Şu son iki gün duyduğum sözler, yalan yanlış iftiralar, zerre kadar onuru olan hiç kimsenin kabul edemeyeceği bir durumdur.Bunun hesabını sormak, boynumun borcudur" dedi.
Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, konuya ilişkin kişisel sosyal paylaşım sitesi facebook duvarında şu ifadeleri kullandı:
"SON SÖZ/HELALLEŞMEK...; Kayseri Barosu seçimi için yarın Genel Kurul ve pazar günü Seçim yapılacak... Seçim dönemi olabildiğince edebi-vakarı-kardeşliği öncelemeye gayret ettik... Makul her eleştirinin değeri olduğunu asla unutmadık... Hoşumuza gitmese bile katlanmak makamında olduğumuz da ortadadır... Bunun bilincindeyiz... Yol yürüyüşümüzü, tarzımızı, icraatlarımızı da kimse beğenmek zorunda değil bunu da kabul ettik... Ama şu son iki gün duyduğum sözler, yalan yanlış iftiralar, zerre kadar onuru olan hiç kimsenin kabul edemeyeceği bir durumdur... Bunun hesabını sormak, boynumun borcudur... Zaten ben sormazsam Alemlerin Rabb'i sorar elbet... Bu iftiraları konuşan kardeşim seçim geçer, meslektaş karar verir... Kazanır veya kaybedersin bu da çok önemli değil ama... Sonra nasıl yüzümüze bakacaksın merak ediyorum... Ha zerre kadar yüzünün kızarma ihtimali olsa bunu yapmazsın... Benim inancım bana her halükarda HELALLEŞMEYİ emrediyor... Sen hariç herkese varsa hakkım helaldir... Dilerim ki; kardeşlerimde haklarını helal ederler... Bırakılan kin ve nefret değil, hoş bir seda olsun inşaallah... Gerisi kocaman bir hiç..."

HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi