BÜNYAN Dostları Grubu Derneği, Geleneksel Anneler Günü Doğa Yürüyüşü yapıldı. Bu yıl 8'incisi yapılan etkinlik ile Kayseri’den Bünyan’a 25 kilometrelik parkur, doğaseverler tarafından yaklaşık 7 saatte tamamlandı.

Bünyan ve Kayseri’nin tanıtımı için çeşitli etkinlikler yapan Bünyan Dostları Grubu Derneğinin Geleneksel Anneler Günü yürüyüşüne yaklaşık 30 kişi katıldı. Toplam 3 etaptan oluşan 25 kilometrelik parkuru bazı katılımcılar tamamlayamadı. Kayseri’de saat 08.00'de başlayan doğa yürüyüşü yaklaşık 7 saat sürdü. Dernek Başkanı Şener Serim, şöyle dedi:

"Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor hayatta olanlara uzun ömürler, vefat edenlere rahmet diliyorum. Anneler Günü nedeni ile başlatmış olduğumuz Kayseri’nin dayanıklılık isteyen tek doğa yürüyüşünün 8'incisini yaptık. Doğa yürüyüşü öncesi bazı arkadaşlarımız kamp yaptılar. Kayseri’den başlayan yürüyüşümüz, Bağpınar ve Ağırnas üzerinden Bünyan Atatürk Anıtı önünde sona erdi. Yaklaşık 7 saat süren etkinliğimize katılan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Sekizinci Anneler Günü doğa yürüyüşünü tamamlayan tek anne olan Neslihan İlhan Altıparmak da, "Bünyan Dostları'na çok teşekkür ediyorum, bu yürüyüşe daha önce de katılmıştım ama bu sene parkuru tamamlayan tek anne olmam beni ayrıca mutlu etti. Kendi annemin ve tüm şehit annelerinin gününü kutluyorum" dedi. Doğa yürüyüşünü tamamlayan Bünyan Dostları daha sonra seçtikleri 3 Bünyanlı anneye, bir lokantada yemek vererek, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.
Editör: Haber Merkezi