Bünyan Ticaret Merkezi'nde Bünyan sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek değişik sektörlerde 22 işyeri bulunuyor. Bir yıl önce temeli atılan ticaret merkezinin açılışına Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapan, Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Nuri Çakır, Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ve MHP Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen ile işletmeciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, "Bünyan'ımıza ekonomi, istihdam ve hareketlilik alanlarında büyük katkı sağlayacak olan, bölgede bulunan okul, hastane, öğrenciler, hastane personelleri, hasta yakınları, eğitim görevlilerimizi göz önünde bulundurarak planladığımız 22 dükkanlı büyük projemizi tamamlamanın gurur ve mutluluğu ile kurdele kesme merasimi gerçekleştirdik.

Merasim sonrası ticaret merkezimizde daha önceden açılmış olan diğer dükkanlara giderek esnaflarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduğumuz ticaret merkezimizin esnaflarımıza ve Bünyan'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi