Milli Piyango 2022 yılbaşı çekilişi için geri sayım başladı. 31 Aralık 2021 gecesinde yapılacak olan yılbaşı çekilişi biletleri satışa sunuldu. Kayseri’de 14 yıldır milli piyango bilet satıcılığı yapan Halis Yılmazer, yılbaşı çekiliş biletlerin fiyatlarından bahsetti. Yılmazer, biletlere bir yenilik eklendiğini, kare kod işlemiyle ikramiye ödendiğini söyleyerek, “2022 Yılbaşı biletleri satışı sunuldu. Şuan çeyrek bilet 30 lira, yarım bilet 60 lira, tam bilet 120 lira. Bu biletler filigranlıdır. Şimdi kare kod çıktı. Eskiden bize yılbaşı amorti ikramiye biletleri geldiğinde bazı yanlışlıklar yapılıyordu ama şuanda telefonumdaki sistem ile çalışıyorum. Direkt İstanbul’dan sipariş veriyorum. Kare kodu okutarak ikramiye ödüyorum” dedi.

“BÜYÜK İKRAMİYE 120 MİLYON LİRA”

Milli Piyango büyük ikramiyenin tutarı 120 milyon lira olduğunu anımsatan Yılmazer, “Erken satışa çıktığımız için henüz az bilet satıyoruz. Aralık ayının 10’undan sonra satışlarda sıçrama olur. Bekleyen süreçte vatandaşların ilgisinin satışta yoğunluk bekliyorum” şeklinde konuştu.

“RUHSATLI BAYİLERDEN ALIM SAĞLANMALI”

Yılbaşı biletlerini ruhsatlı bayilerden alınması gerektiğini anlatan Yılmazer, “Vatandaş milli piyango bileti alacağı zaman ruhsatlı bayileri tercih etsin. Kesinlikle ruhsatsız bayilerden bilet almasınlar. Vatandaş ikramiyeyi kazandığı zaman bizler telefondaki sisteme girerek İstanbul’a gönderip 6 rakama kadar ödüyoruz. Bu kuraldır. Herkese bol şans dilerim” dedi. (BGC)

Editör: Haber Merkezi