Kayseri Serbest Bölgesi Kurucu ve İşletmecisi Anonim Şirketi (KAY-SER) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Melikgazi Belediye Başkanı ve Serbest Bölge Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeniden 2 yıllığına başkan seçildi.

Genel Kurul toplantısına, Melikgazi Belediye Başkanı ve aynı zamanda KAY-SER Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Ticaret Odası Başkan Mahmut Hiçyılmaz ile Serbest Bölge sanayicileri ile üyeler katıldı. Kayseri Serbest Bölgesi Sanayicileri ile yatırımcıların ilgi gösterdiği genel kurulda, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve 2014 yılı bilançosu görüşülerek onaylandı.

Genel kurulda Başkan Memduh Büyükkılıç, 2 yıllığına üyeler tarafından yeniden KAY-SER Yönetim kurulu Başkanı olarak seçildi. Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Büyükkılıç, “Birliğimiz ve huzurumuz çok önemli. İstihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına Serbest Bölge’de uzun yıllardır iyi niyetle yapılan bir çalışma var. İstikrarın olduğu yerde güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Serbest Bölge’de 94 yatırımcı ve işletmeci hizmet alıyor. Bunların yanında 14 adet yurt dışından gelen firmamız var. Demiryolu konusunda gayretlerimiz sürüyor. Lojistik merkeze köprü konusunda Melikgazi Bölgesi’nde olduğu için desteğimizi verdik ve hizmeti yerine getirdik. Hepimiz şehrini ülkesini seven insanlarız. Buna inanıyorum. Bizim yönetim kurulu olarak amacımız yan sanayi içeren nitelikli yatırımlardır. O açıdan oto sanayi, savunma sanayi ve motor sanayi konusunu çok önemsiyor ve destek veriyoruz” dedi.


Editör: Haber Merkezi