KAYSERİ Büyükyehir Başkanı Mustafa Çelik, kentteki askeri birliklerin komutanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda askeri bölgeleri de kapsayan 4 projeyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki toplantıya Başkan Mustafa Çelik'in yanı sıra 1'inci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cemal Akyıldız, bu birliklerde görevli diğer komutanlar ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı. Toplantıda, NATO Benzinliği ve Boru Hattı ile Yeşilmahalle'deki cephaneliğin taşınması, Hava İkmal Şehir Parkı Projesi ve Köşk Mahallesi'ni Tavlusun Caddesi'ne bağlayacak yeni yol ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 4 projenin de Kayseri için çok önemli olduğunu belirterek, bu projelerin gerçekleşecek olmasına destek veren ilgili komutanlıklara teşekkür etti. Toplantı ardından 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cemal Akyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e Erciyes semalarındaki askeri uçağın görüntülendiği bir tablo hediye etti.

Editör: Haber Merkezi