Ak Parti’den Kayseri milletvekili aday adayı olan Gazeteci Deniz Çağan, seçim gezileri çerçevesinde Yozgatlı hemşehrileri ile buluştu. Haftasonu Yozgat’ta gerçekleştirilen temayül yoklamasında ilçe başkanları ile biraraya gelen Çağan’a hemşehrilerinden destek mesajları geldi.

7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Adalet ve kalkınma Partisinden kayseri milletvekili aday adayı olan Gazeteci deniz Çağan, haftasonu Yozgatlı hemşehrileri ile biraraya geldi.

Yozgat ziyareti çerçevesinde Bir alış veriş merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklamasına da katılan Deniz Çağan’a ilçe belediye başkanlarından tam destek geldi. Yozgat’ın en büyük ilçelerinden Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Taştan, Deniz Çağan’ın milletvekili olmasıyla yoğun bir nüfusun yaşadığı Kayseri’de partiye güç katacağını kaydetti.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’te, Ak Partinin tüm adaylarının çok değerli olduğunu belirterek, Özellikle Kayseri’den aday adayı olan Deniz Çağan’ı tebrik etti.

Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt’ta, Deniz Çağan’ın sevdikleri bir arkadaşları olduğunun altını çizerek, kendisine başarılar diledi.
Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut’ta, Yozgat’ta demokrasi şöleni yaşandığını kaydetti. Gazeteci Deniz Çağan’ın Kayseri’den aday olmasının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Karadavut, “Maddi ve manevi her noktada kendisinin destekçisiyiz” diye konuştu.





Editör: Haber Merkezi