“Cumhuriyet Kimsesizlerin kimsesidir” diyen CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, “Biraz daha sabır, biraz daha gayret bu zor günleri de el birliği ile aşıp, güzel, güneşli günleri birlikte kucaklayacağız” dedi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, bir açıklama yaparak vatandaşların ramazan bayramını kutladı. “Sabır, ibadet, mağfiret, rahmet ve bereket ayı olarak kabul ettiğimiz Ramazan ayını geride bırakıyoruz, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin… Dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle bu kez bir araya gelemeyecek olmanın üzüntüsü, gelecek güzel günlerin umuduyla; Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, yardımlaşma ve dayanışma içinde olduğumuz; sağlık, barış, sevgi dolu nice bayramlarda buluşmak dileğiyle Bayramınızı Kutluyorum. Evde kalın sağlıkla kalın…” diyen Özer, vatandaşların derdine derman olmak için çaba gösteren partilerine ve Kayserililere de teşekkür etti. Salgın nedeniyle birçok insanın işsiz kaldığın belirten Özer, “Bu günler toplumumuzun en önemli özelliklerinden biri olan yardımlaşma ve dayanışma özelliğini de bir kez daha gösterdi. Parti olarak biz de İl Başkanlığımızın koordinasyonunda, milletvekilimiz ve partililerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ekmeğimizi bölüştüğümüz bir dayanışma içinde olduk. Yüce dinimizin emrinin gereği, Sayın Genel Başkanımızın bize sık sık hatırlattığı üzere bunu bir şova dönüştürmeden, yaklaşık 2300 vatandaşımızın derdine derman, çorbasında tüten duman olmaya çalıştık. Bugün de neler yaptığımızı anlatmak için değil, dayanışmaya destek veren tüm dostlarımıza teşekkür etmek için bunu dile getiriyoruz. Biliyoruz ki, içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içinde aşacağız... “

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, “Biraz daha sabır, biraz daha gayret bu zor günleri de el birliği ile aşıp, güzel, güneşli günleri birlikte kucaklayacağız” diye konuştu. CHP Kayseri örgütünün ne kamu gücü ne de belediyelerin desteği olmadan anlamlı bir etkinliğe imza attığını ifade eden Arık, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti, kimsesizlerin kimsesi olarak tanımlıyor. Bu anlayışla hareket ederek vatandaşlarımızın derdine derman olmak için çaba gösteren örgütüme teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi