CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, Eskişehir Bağlarında çat kapı ziyaretler yaptı ve vatandaşların sorunlarını dinledi. “Tanrı misafiri kabul eder misiniz?” diyen Karaoğlu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “İş başına geldiğimizde de vatandaşımıza Tanrı misafiri olmaya, onlarla kucaklaşmaya, buluşmaya devam edeceğiz” diyen Karaoğlu, vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “makam odalarına değil, sevgi dolu yüreklere, insanlığın var olduğu vicdanlara talibiz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, STK ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor. Eskişehir Bağlarında ev ziyaretleri gerçekleştiren Karaoğlu, vatandaşlarla sohbet etti, dert dinledi ve projelerlerini anlattı. Çat kapı ziyaretler yapan Karaoğlu, kapısını çaldığı ev sahiplerine “Tanrı misafiri kabul eder misiniz?” dedi. Yediden yetmişe herkesle sohbet eden Karaoğlu’na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, samimiyetinden dolayı da teşekkür etti. Kendilerini dinleyen, yüz yüze iletişim kuran Karaoğlu’nun sürpriz ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, aynı zamanda taleplerini de iletti.

Halkla iç içe olan, ranta değil halka kucak açan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerinin sözünü veren CHP Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu da vatandaşın sorunlarını çözen ve mutlu insanlar hedefleyen bir hizmet anlayışı ortaya koyacaklarını dile getirerek, belediye başkan adayı olmadan öncede farklı projelerle 10 yıldır halkla iç içe olduğunu belirtti.

Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada akacağı yetkilerle her zaman halkın içinde olacaklarını kaydeden Karaoğlu, şöyle konuştu, “Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kimi zaman STK’ları kimi zaman da mahalleleri ziyaret ediyoruz. Eskişehir Bağlarını da ziyaret ederek, vatandaşlarımızla kucaklaştık, bir araya geldik, dertleştik. Vatandaş birçok sorunla karşı karşıya. Yıllardır çözüm beklenen ama ötelenen sorunlar var. İnsanlar artık mutlu, huzurlu ve umutlu bir şekilde yaşamak istiyor. Bizim de yola çıkarken üzerinde ısrarla durduğumuz konu mutlu insan huzurlu yaşam. Bu kapsamda projeler hazırlıyoruz. Hanımeli projemizle gerçekten kadınları iş yaşamına dahil edeceğiz. Gençlerimize yönelik spor sahalarını, sosyal yaşam alanlarını ayaklarına götüreceğiz. Sinema günleri etkinliklerimiz ile mahallelilerimizle vakit geçirip, çocuklarımıza geniş alanlı parklar kazandıracağız. Bunun yanında mahallelerde anaokulları, kreşler yaygınlaşacak. Günü kurtaran bir anlayışla değil, geleceği hazırlayan ve geleceğe taşıyan projelerimiz var.

Mahalle meclislerimizle yaşayan şehir anlayışını hedefleyeceğiz. Mahallelerin sorunlarını anında çözüp, vatandaşın taleplerine anında cevap vereceğiz. Bizim projelerimiz ranta değil halka, betona değil insana hitap eden projeler. Biz şehrimizi vatandaşımızla birlikte yönetmek istiyoruz. Ben değil biz anlayışını ortaya koyuyoruz. Bunu geçmişte yaptık yapmaya devam edeceğiz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.”

Eskişehir Bağlarında vatandaşların kendilerini umutla karşıladıklarını kaydeden Karaoğlu, “Vatandaşın bir değişim talebi var. Kadın bakışına birçok vatandaşımız sıcak. Ülkede yaşanan sıkıntılar ortada. Toplumun her kesimi dertli. İşte bu nedenle biz Mart’ın sonu bahar diyoruz. Vatandaşımızın beklentilerine cevap vermek için çalışıyoruz. Bu kapsamda gayret ediyoruz, projelerimizi yüz yüze anlatıyoruz. Sıcak karşılamalarından, bizi evlerinde misafir etmelerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum İnşallah halkın desteği ile iş başına geldiğimizde de bu ziyaretlerimiz sürecek. Bu da seçim vaadi değil , bu ziyaretlerim hep vardı zaten. Biz vatandaşımıza Tanrı misafiri olmaya, onlarla kucaklaşmaya, buluşmaya devam edeceğiz. Büyük makam odalarına değil, sevgi dolu yüreklere, insanlığın var olduğu vicdanlara talibiz” dedi.

HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi