Mart 2019 seçimi yaklaşırken CHP Kayseri İl Başkanlığı Pınarbaşı adayı Deniz Yağan’ın Pınarbaşı’nda açtığı, seçim ofisi açılışında bir araya geldi.

Yerel seçimlerde, ilçelerdeki adaylarının bir kısmını belirleyen CHP Kayseri İl örgütü geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı’nda seçim ofisi açılışı yapan Deniz Yağan ile bir araya gelerek Pınarbaşı adayına destek verdi.

CHP Kayseri Miletvekili Çetin Arık’ın da katıldığı açılış da Çetin Arık “ Bizim sevdamız Pınarbaşı, sadece sefasını değil cefasını da çekmeye razıyız, cennet vatanımızı cehenneme çevirenlere inat biz buradayız ” dedi. Chp Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ise “Halkın iktidarı Pınarbaşında Deniz Yağan ile başlayacak” derken iktidarın her seçim dönemlerinde devletin imkanlarını kullandığını , haksız rekabetin farkında olduklarını belirtti. Yaşadıkları haksız rekabetin bile iktidarın kazanmasına yetmeyeceğini söyledi.

Chp'nin Pınarbaşı adayı Deniz Yağan ise açılış sırasında seçimde insanları ötekileştirmeden, ayrım yapmadan, birleştirici güç olacaklarını ifade etti.

Seçim ofisi açılışından sonra, Kayseri’de irtibat bürosunun açılışını da gerçekleştiren Deniz Yağan hedefinin, hiçbir ayrım yapmadan Pınarbaşı ilçesini elbirliğiyle kalkındırmak! olduğunu bir kez daha vurguladı.

Chp kayseri örgütünün Pınarbaşı’na yaptığı bu çıkartma, seçime yaklaşırken İl örgütünün hedef olarak koyduğu 16+1 hedefi için çalışmalarını hız verdiğini gösterdi.

Editör: Haber Merkezi