CHP İl Başkanı Ümit Solak Özer, " Türkiye ve dünya koronavirüs salgınına karşı tek yürek olmuş, bu salgınla mücadele ederken, kerameti kendinden menkul bazı şahıslar, ortaya attıkları ipe sapa gelmez ifadelerle, koronavirüs kadar tehlikeli olduklarını ortaya koymaktadır. İşte bunlardan biri de Kerem Özden isimli Talas Belediyesi meclis üyesidir. Kerameti kendinden menkul bu meclis üyesi sosyal medyada, “Evinde kalmayan dışarda, sokakta olan 65 yaş üstü insanlar hep CHP ve PKK ve FETÖCULAR zihniyetli kişilerdir. Neden dersen maksat hükümeti karalamak ve hastalığı yaymak artı gezi olaylarına çevirmek. Ülkesini ve evladını seven evinde kal” diyerek çarpık zihniyetini ortaya dökmüştür. Kendi sığlığı içinde Türkiye’nin ve dünyanın içinde bulunduğu zor süreci kavrayamayan, bunca acı bunca ölüm yaşanırken küçük siyasi çıkarımlar peşinde koşarak, sağa sola çamur atmaya çalışan bu zihniyetin çok iyi tahlil edilmesi gerekmektedir." dedi.

Bir ve beraber olmamız gereken bir dönemde halkı kutuplaştıran bu zat hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten CHP İl Başkanı Ümit Özer, "Suç duyurusunda bulunmadan önce söz konusu kişinin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespitinin daha uygun bir tavır olacağı kanaatindeyiz. Çünkü bu sözler akli dengesi yerinde olan bir kişinin söyleyebileceği sözler değildir. Akli dengesi yerinde olan bir kişi mecburiyetten ya da konunun ciddiyetini yeterince kavrayamamış yada kamunun kendilerine sağladığı bir takım hizmetlerden habersiz bir şekilde evine ekmek götürmek için kendisini sokağa atmış büyüklerimizi PKK’lı FETÖ’cü diye yaftalamaz. Bu zat milliyetçi geçiniyor ama maalesef Türk kültüründe büyüklere hürmetin ne demek olduğunu da bilmiyor. Bizim kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır, saygı vardır. Umuyoruz ve bekliyoruz ki, mensubu bulunduğu parti de bu kişi hakkında gereğini yapar ve istifasına gerek kalmadan partiden atar. Bu zatta umarız ki, yaptığı hatayı anlar ve büyüklerimizden, tüm Kayseri halkından özür diler." ifadelerini kullandı.

MHP’li Meclis Üyesi Özden hakkında suç duyurusu:

Kayseri Adliyesine giden CHP İl Başkanı Ümit Solak Özer ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Niyazi Ünalmış,Talas İlçe Belediyesinin MHP’li meclis üyesi Kerem Özden hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi