CHP Felâhiye Belediye Başkan adayı Kerim Karakoç, seçim kampanyası kapsamında Felâhiye merkezde çalışmalarda bulundu. İlçe merkezinde esnaf ziyaretiyle çalışmalarına devam eden Karakoç daha sonra yurttaşlarla sohbet etti,31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde partisine destek istedi.

Hem Partisi CHP’nin hem de kendisinin İlçe genelinde olumlu karşılandığını belirten Kerim Karakoç değişim talebini sahada gördüklerini ifade ederek şöyle devam etti:

"16 yıldır ülkede özgürlüğe, huzura, refaha pranga vuranlar artık halk tarafından ciddiye alınmıyor. Dövizde yaşanan dalgalanmaları dış mihrak oyunu diye açıklamaya kalkanlar yarattıkları bu tabloda halkı yoksulluğa sevk ediyor. Halk ciddi anlamda gelecek kaygısı yaşıyor ve değişim talebinde bulunuyor. Bizi coşkuyla karşılayan Felâhiyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Yaptığımız ziyaretlerde yurttaşlar ekonomideki kötü gidişten yana dert yanıyorlar. Felâhiye de yoksulluk ve işsizlik almış başını gitmiş, Üretim yok. Üretici, mahsulü tarladan kaldırmıyor. Kahvehanelerde bu kadar genç keyiften oturmuyor. İşte geldiğimiz nokta bu. Kendileri, lüks içinde saraylarına saltanat kurmak istiyorlar. Halksa vergilerle, kredilerle yokluğa mahkûm ediliyor.

31 Mart, sabır çeliğine su verilen halkın artık tamam diyeceği bir seçimdir. Yaratacakları tahrifat ne olursa olsun, CHP olarak halkımızla birlikte halkın iktidarını kurmaya kararlıyız. Ve bunu başaracağız. Sokaklarda karşılaştığımız, evlerde görüştüğümüz Halktan gördüğümüz ilgi bize güç veriyor. Bu Felâhiye Belediye Başkanını değiştirmek için, tüm halkımızı düşüncedeyiz, hep birlikte 31 Martta sandıklara gideceğiz, Felâhiye’miz için yapacağımız hizmet projelerimiz hazır"dedi.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi