Cumhuriyet Halk Partili Felâhiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, Kayseri Yerel Haber’in sorularını yanıtladı. 7/24 yaşayan bir Felâhiye hayal ettiğini belirten CHP Felâhiye Belediye Başkan Adayı Karakoç, Felâhiye’yi halkla birlikte yöneteceğini, Felâhiye’yi yaşanabilir güzel bir ilçe yapacğını söyledi.

CHP Felâhiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, Kayseri Yerel Haber’e projelerini anlattı.

POPÜLİZMDEN UZAK OLACAĞIM

Parti teşkilatları ile uyum içerisinde bulunan CHP Felâhiye Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, “Popülizmden uzak bir başkanlık anlayışı sergileyeceğini ve gerçekçi projeler yapacağını söyledi. Karakoç, “Kent tasarımıyla ilgili bir ekip kuracağım. Bu ekiple Felâhiye’yi tasarlamayı planlıyorum” dedi.

FELÂHİYELERİN KONUŞTUĞU BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM

Memleketi için önemli hizmetler yapan bazı belediye başkanlarına hayran olduğunu dile getiren Kerim Karakoç, “çok değerli hemşerilerimin kutsal oylarıyla 31 Martta Seçilirsem Felâhiye’ye güzel ve kalıcı hizmetler sunmak istiyorum. Ortak bir yaşamı inşa etmek istiyorum. Herkesin yönetime katıldığı, yönetimin içinde karar ve söz sahibi olduğu bir İlçe istiyorum. Eşitliği, adaleti, hukuku savunacağım. Herkes Felâhiye’de huzur içinde olacak. Yeryüzü herkesindir. Herkes eşittir ve herkese eşit hizmet sunacağız, paylaşarak büyüyebiliriz. Saygısı ve sevgisiyle,hizmetiyle konuşulan başkan olmak istiyorum. Paylaşarak büyüyen Felâhiye’yi istiyoruz” diye konuştu.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi