CHP; Develi’de kadın kolları eski Başkanını, Develi İlçe Başkanlığına aday olarak gösterdi.40 yaşındaki 2. çocuk annesi Ayşe Sayılgan,’Daha önce de CHP’de, Develi ilçe Kadın kolları başkanlığı yapmıştı’ Develi’deki CHP’liler tarafından İlçe Başkanlığına aday gösterildi. Ayşe Sayılgan,”CHP’li delegelerden destek alacağıma inanıyorum “dedi.

İlçe Başkanlığına aday teklifinin CHP’li geleneğinden geldiğini söyleyen Ayşe Sayılgan, Kayseri Yerel Habere yaptığı açıklamada,”Adaylığımı önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Daha önce CHP’de, Develi İlçesi Kadın kolları başkanlığı yaptım. Partililerimiz benim ismim üzerinde anlaşınca CHP’den adaylığım keçileşti. Genel Başkanımıza ve Partimize bağlıyım, delegelerimizden destek alacağıma inanıyorum “dedi.

Sayılgan”Ben İlçe Başkanı seçildiğimde Develili hemşerilerimle ve özellikle kadınlara çok güzel iletişim kuracağım. Cumhuriyet Halk Partisi, özgürlüklerin, demokrasinin ve insan haklarının yeri.Burada dil,din,ırk,cinsiyet ve mezhep ayrımı yapılmaz,kapalı,açık ayrımı yapılmaz.Başımın kapalı olması burada asla sorun olmadı,olmazda.Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun ilkelerine sonuna kadar bağlıyız.Develi ilçemizde, Partimizin oy oranını artırmak ,büyütmek ve bunu gerçekleştirmek istiyorum “ifadelerini kullandı.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi