Son dönemde çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarından biri olan Can, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde minik ziyaretçileriyle buluşuyor. 12, 13, 14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan büyük buluşmada Kayseri Park’ın minik ziyaretçileri Can’la eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşayacak. Aynı tarihlerde Kukla Show ve Maskot Rock Grubu da Kayserilileri coşturacak.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu hafta sonu çizgi film kahramanı Can’ı ağırlayacak. Yumurcak Tv kanalında yayınlanan ve yayına girdiği günden itibaren, çocuklar tarafından en çok izlenen karakterlerden biri olan Can, 12, 13 ve 14 Eylül’de Kayseri Park’ta minik ziyaretçileriyle buluşacak. Kayseri Park etkinlik alanında 13.00-18.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmada Kayserili minikler Can’la eğlenirken öğrenmenin de keyfini yaşayacak.

Çocuklar eğlenceye doyacak
Bu hafta sonu Kayseri Park’taki etkinlikler Can’la sınırlı değil. Aynı tarihlerde Can’la coşan Kayserili minikler Kukla Show ve Maskot Rock Grubu ile eğlencenin doruğuna çıkacak. Ayrıca Benim Foto işbirliği ile greenbox teknolojisi kullanılarak hazırlanan platformda, farklı arka planlar eşliğinde miniklerin hayal gücü ile doktordan polise; hakimden öğretmene; hayalindeki mesleğe dair güzel anılar bırakarak ücretsiz fotoğraf çekinme imkanı sağlayacak.
 
Editör: Haber Merkezi