İnceleme sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a bir yandan yeni ve farklı parklar kazandırırken diğer yandan ise mevcut parkları yeşil alan ağırlıklı daha fonksiyonel hale getirdiklerini vurguladı.

Beyazşehir Mahallesi’nde Florya, Kelebek, Elma Ağaçlı ve Özkar Parkı ile spor tesislerini yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, bölgede faaliyet gösteren esnafları ziyaret edip, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. İnceleme sırasında yoğun ilgisiyle karşılaştığı bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

“Kocasinan’da yaptığımız tüm parklarımızın daha fonksiyonel olmasına önem veriyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, daha yeşil ve konforlu Kocasinan için yoğun gayret sarf ettiklerini belirtti. İlçe genelinde fiziki mekanların daha güzel olmasına büyük önem verdiklerine dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kocasinan Belediyesi olarak bir yandan mevcut parkları yeniliyor, diğer yandan ise ihtiyaç olan mahallelerde yeni parklar yapıyoruz.

Mevcut parklarımızı yenilerken daha fazla yeşil alan olması için hassasiyet gösteriyoruz. Yenileme çalışmaları kapsamında parklarımızda; mümkün oldukça sert zeminleri ve taşlık alanları azaltıp, yeşil alanları ise artırıyoruz. Çocuklarımızın oyun alanı ve yetişkinlerin spor alanları olan parklarımızı, daha fonksiyonel hale dönüştürüyoruz. Amacımız; parklarda, herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır. Yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, ihtiyaç olan her bir mahallede yeni park alanları yapmakla birlikte mevcut parkları da program halinde yenilediklerini sözlerine ekledi.

Vatandaşlar ise Kayseri’nin sosyal yaşamına renk katan parkları daha da güzelleştirdiği için Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi