Kayseri-Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı makamında kabul etti. Düzgün, olağanüstü meclis toplantısında yapılan seçim sonrası Mustafa Çelik'ten boşalan koltuğa seçilen Ahmet Çolakbayrakdar'ın yeni görevinin kendisi ve Kayseri adına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Vali Düzgün, Kocasinan ilçesinin Kayseri'nin en büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek, 6360 sayılı kanun ile büyükşehirlerde belediyelerin sorumluluklarının, imkânları ile birlikte arttığını dile getirdi. Düzgün, "Önceden köy yollarının, içme sularının bakımı ve tesisi İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştiriliyordu. Artık belediyeler vasıtasıyla gerçekleştirilmeye başlandı. İnşallah il sınırlarımız içerisinde Büyükşehir Belediyesi ile beraber vatandaşlarımızın mahalli müşterek ihtiyaçlarının karşılanmasında başarı ile çalışacağınıza inanıyorum" dedi. Vali Düzgün, Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ile MÜSİAD Başkanlığı döneminde de birlikte başarılı bir şekilde çalıştıklarını hatırlatarak, son dönemde Büyükşehir Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi'nde yaşanan değişimin ilimiz adına hayırlı olması temennisinde bulundu.                                                                                      

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ise Kayseri'de belediyecilik anlamında sistemli ve uyumlu bir anlayış olduğunu dile getirerek, bunu sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'nin kültürel anlamda zengin olduğunu ve bu zenginliğin değerlendirilmesinin hem ülke adına hem Kayseri adına önemli olduğunu belirtti. Kendisini kabul eden Vali Düzgün'e teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri için hep birlikte çalışacaklarına inandığını ifade etti.

 

 


Editör: Haber Merkezi