Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör tarafından yapımı tamamlanan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'nin 2023 hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlediğini söyledi.

Gün boyu süren temasların ardından akşam saatlerinde Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in verdiği brifingin ardından Kayseri ile ilgili düşüncelerini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'nin 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlediğine işaret etti.

"2023 HEDEFİNE KARARLILIKLA İLERLİYOR"

Her gelişinde Kayseri'nin daha da gelişip büyüdüğüne şahit olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şeref defterine şunları yazdı: Toplu açılış töreni vesilesiyle Kayseri'de bulunmanın, Kayserili vatandaşlarımla bir araya gelmenin bahtiyarlığını ve heyecanını yaşıyorum. Büyükşehir Belediyemizi ziyaret etmekten de ayrıca memnuniyet duyuyorum. Buraya her gelişimde kadim tarihi, doğal güzellikleri ve sanayisi ile ülkemizin en müstesna şehirlerinden olan Kayseri'nin daha da geliştiğini, büyüdüğünü ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda kararlılıkla ilerlediğini görüyorum. Özverili çalışmalarıyla bu başarıda emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine şükranlarımı ifade ediyor, Kayserili kardeşlerime en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum"


85 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılış töreniyle hizmete sunduğu hizmet ve yatırımlar arasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesisi ile geleneksel Kayseri Mahallesi de yer alıyor.
Hizmete giren 30 yeni otobüsle birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye kazandırılan yatırımların toplam bedeli 58 milyon lirayı buluyor.
Editör: Haber Merkezi