Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Altınkaya’nın ölümü Kayseri medyasını adeta yasa boğdu. Kaygrup Genel yayın Yönetmi de olan Veli Altınkaya’nın yası tutulurken, apar topar yapılan atama tepkileri de beraberinde getirdi.

Kay TV, Erciyes TV, Kay Radyo ve Kayseri Haber Gazetesi'ni bünyesinde bulunduran KAYGRUP’a, uzun yıllar Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan ve son dönemde basın danışmanlığı görevini yürüten Sami Dayangaç getirildi. Neye göre, kime göre böyle bir atama yapıldığı ise kafalarda soru işareti bıraktı. Veli Altınkaya’nın yasının tutulduğu şu günlerde, Kaygrup’un sahipleri bu kadar acele ederek genel yayın yönetmeni olarak Sami Dayangaç’ı ataması yanlış bir karar olduğu ifade edild

Kaygrup’a Genel Yayın Yönetmeni olan Sami Dayangaç ise, Kay Grup'un Kayseri'nin sesi olmaya devam edeceğini, yine aynı politikada yayın anlayışıyla hizmetine devam edeceğini söyledi.

Diğer Yandan Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Metin Kösedağ ise Sami Dayangaç'ın paylaştığı fotoğrafın altına dikkat çeken bir yorum yaptı. Kösedağ, "Hayırlı olmasına olsunda, cenze yerde sayılırken bu paylaşım ve bu hamlenin karşılığı yoktur."dedi.

Editör: Haber Merkezi