Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Deniz Çağan’ın Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkanlığına seçilmesinden dolayı ziyaret ettik. Daha önce hem basında hem de sivil toplum kuruluşlarında çok önemli hizmetleriyle hemşehrilerimize değerli katkılar sağlamıştır. Deniz bey aldığı her görevi layıkıyla yerine getiren, bulunduğu yeri daha da ileri taşıyan bir misyona sahip kardeşimizdir. Bu sebeple kendisine yeni görevinde başarıların devamını diliyorum. Memleketimize, şehrimize ve Yozgatlılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Diğer Yandan Çağan’ı Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’da ziyaret ederek tebrik etti. Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı, Ersan Dağdeviren ve Genel Sayman Koray Can’da yer aldı. Burada yaptığı konuşmada Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kuruluna başarı dileyen Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, “Sizi daha önceden de iyi tanıyoruz. Güzel hizmetleriniz olacağından eminim. Başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Kayseri Ticaret Odası(KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’da, Çağan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Gülsoy, “Aile olarak sizleri iyi tanıyoruz. Başarılı çalışmalarınızı hem medya grubu olarak biliyorken artık iş dünyasında da üyelerimizle birlikte güzel işler yapacağınıza eminiz. Biz her zaman sizlerle birlikte hareket etmeye ve etkinliklerinizde elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da tebrik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. İlgili çalışmalarla ilgili beraber güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Gerek kamu kurum ve kuruluşları ile gerekse özel sektör ve STK’larla sıcak ilişkilerimiz artarak devam edecek ve ortak çalışmalara imza atmanın gayreti içerisinde olacağız. Ziyaretleriniz içinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi