İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, İlçede bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. Gezi sırasında bir vatandaşın Özvarinli’ye“En büyük başkan bizim başkan” diye slogan atması neşeli görüntüler oluşturdu.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında dün Yemliha (Yamıla)’yı ziyaretinde coşkuyla karşıladı. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Özvarinli, bir vatandaşın “En büyük Başkan bizim başkan” sözlerine” İnşallah İnşallah, sizi Allah söyletiyor, ağzından çıkan sözler, sizlerin değişim istediğine işarettir, bizlerde bu değişim için yollara düştük” diye karşılık verdi. Evlerinin balkonundan seslenen çiftçi vatandaşı gören Özvarinli, onların ilgisine el sallayarak karşılık verdi.

“KEYİFLİ BİR ŞEKİLDE 31 MART’I SİZE YAŞATACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Sabah saatlerinde seçim bölgesi olan ’patlıcan diyarı’ Yemliha mahallesine giden Özvarinli, ilk olarak mahalle meydanında kendisini bekleyen ve coşkuyla karşılayan halkla buluştu. Küçük bir yerleşim yeri olmasına rağmen alanı doldurduğu görüldü. Burada halkla buluşan, onlarla dertleşen ve hitap eden Özvarinli,”Münakaşaya asla girmek yok, asla tartışmak yok. Farklı fikirlere, siyasi görüşlere de saygılıyız. Bizim derdimiz memleket meselesi, bizim derdimiz geri kalmışlıktan buraları kurtarma meselesi, bizim meselemiz 25 yıldır ihmal edilen yerleşim yerlerimizi bu geri kalmışlıktan nasıl kurtarırız meselesi. Bizim meselemiz insanca paylaşarak yaşama meselesidir. Bizler, sizler birilerine mahkûm olmayınız diye varız. İYİ Parti ve Belediye Başkan Adayınız olarak bu günde, yarında birlikte olacağız. Memleketimize hizmet için kutlu bir yola çıktık. Yol arkadaşımız olun birlikte yürüyelim ve önümüzdeki engelleri birlikte aşalım. Bulunduğunuz her noktada sabırla ve ısrarla komşularınızla güzel güzel konuşmaya devam edin. Bizim için onları ikna edin. Bize güvenmelerini sağlayın. Ve umudunuzu o kadar yüksek tutun ki güzel bir başarıyı yakalayacağız. Bu başarıyı keyifli bir biçimde yaşamadığınız bir 31 Mart’ı size yaşatacağıma yürekten söz veriyorum” diye konuştu.

ÖZVARİNLİ, MAHALLEDEN MAHALLEYE, İŞYERİNDEN İŞYERİNE KOŞUYOR

Yemliha ziyareti sırasında Dr.Hasan Sami Özvarinli, mahalledeki bazı işyerlerini de gezerek, ticari faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İşyerlerinin sahipleriyle konuşan ve esnafın ekonomik bakımdan sıkıntılı olduklarını öğrenen Özvarinli, daha sonra çalışan işçilerle sohbet etti. İşyerinde çalışan işçilere seslenerek destek isteyen Özvarinli,”Hem siz kararınızı hem de hemşehrinizin karanını önemseyin. İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayıyım, ama size vaat ediyorum ki her siyasi anlayışın, her rengin ve yaşam biçiminin belediye başkanı olacağım. Aynı şekilde Büyükşehir Adayımız Sayın Dursun Ataş Bey de öyle. Bunu temsil etmek bizim temel vazifemiz ve unsurumuzdur. Bu ülkeyi hoşgörü ve sevgi, saygıyla bir arada yönetmenin gününün geldiğini düşünüyorum, bu nedenle de yanınızdayım, desteğinizi bizden esirgemeyiniz. Bugün burada gördük ki Yemlihalı hemşerilerimiz belediyeyi yönettiğini zannedenlerden bıkmış, usanmış. Size buradan söz veriyorum Yemliha İYİ Olacak ” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi