Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği "E-Fatura ve E-Defter İle İlgili Güncel Gelişmeler Semineri İle Sanayi Sicil Uygulamaları Semineri" Büyükşehir Kültür Sanat Merkezi'nde yapıldı.
Seminere, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, İdea Teknoloji Direktörü Yalçın Tercan ve İdea Teknoloji Proje Yöneticisi İlknur Gür konuşmacı olarak katılırken, Kayseri SMMM Odası Başkanı Suat Özsoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda serbest muhasebeci ve mali müşavir de dinleyici olarak hazır bulundu. Oda Başkan Yardımcısı Mustafa Kükürtçüoğlu, hem yıl sonu hem de yaklaşan yeni yılın mesleki anlamda çok yoğun geçtiğini ve mesleğe yönelik hiçbir eğitimin atlanmadan gerçekleştirildiğini belirtti. Oda hizmet binası yapımıyla ilgili de bilgilendirmede bulunan Kükürtçüoğlu, binanın kaba inşaatının bittiğini ve dış cephe ile iç mekan yapımına başlandığını söyledi.

İdea Teknoloji Direktörü Yalçın Tercan ve İdea Teknoloji Proje Yöneticisi İlknur Gür E- Fatura ve E- Defter hakkında birer sunum yaparak katılımcıların sorularını yanıtladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı ise Sanayi Sicil Kanunu ve Uygulanması hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulunarak, uygulamanın Bakanlık sayfasından nasıl yapılacağı konusunda bir sunum yaptı.
 
Editör: Haber Merkezi