Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube Başkanı Aydın Kalkan vefa buluşmasında bir konuşma yaptı. Kalkan konuşmasında, Eğitim bir Sen birlerle başlayan onlara, yüzlere, yüz binlere ulaşan bir sivil toplum kuruluşu oldu, Sendikamız eğitim çalışanlarının özlük ve özgürlük mücadelesinde öncü oldu. Bu mücadele sendikamızın çeşitli kademelerinde görev alan çok kıymetli, vefakar, samimi arkadaşlarımızın emekleri ve gayretleriyle başarıya ulaştı.

Biz de 30 kuruluş yıl dönümümüzde Şube başkanlığı yapan Ahmet İlhan, Ahmet Altuntaş, Cafer Beydilli, Ahmet Özer gibi başkanlarımızı ve yönetimlerini, ilçe temsilcisi olarak görev yapan başkanlarımızı, kadın komisyonunda görev alan başkanlarımızı davet ettik ve emekleri için kendilerine her daim minnettar olduğumuzu ifade ettik, ifadelerini kullandı.

30. Vefa buluşmasında katılımcılar kendi dönemlerindeki çalışma şartlarından kesitler sundular. Program, plaket takdimi ile sona erdi. Programın ikinci bölümünde Eğitim Bir Sen kayseri 1 Nolu Şube Şubat ayı il divan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda sendikanın teşkilat çalışmaları, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler üzerinde duruldu.

Editör: Haber Merkezi