Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke ve Yönetim Kurulu Üyeleri, her ay gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile toplantılarının bir yenisini daha gerçekleştirdi.
Ülke Gündemi ve Kayseri gündeminin görüşüldüğü toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, halkın oyları ile Büyükşehir Belediye Meclisine seçilen meclis üyelerin halkı ve hakkı gözeterek çalışmalar yaptığına canı gönülden inandığını belirterek, Kayseri’ye yakışan hizmetlerinde altında Milliyetçi Hareket Partisi imzasının bulunduğunu belirtti.
İl Başkanı Eke yerel gündem ile alakalı şehrin huzuru, mutluluğu ve refahı konusunda çalışmalar yapıyor, meclis üyelerimizle fikir alışverişi yapıyoruz” dedi.
Halkın, 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde verdiği oylarla Kayseri’de ana muhalefet görevini Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına verdiğini ifade eden İl Başkanı Eke, bütün parti kadrolarında olduğu gibi belediye meclis üyelerinin de sorumluluğunun bilincinde olduğunu, bu sebeple de her ay bir araya gelerek Kayseri halkının menfaatleri konusunda kararlar alınması için istişareler yaptıklarını söyledi.
Ülke gündemi ile alakalı da kısa bir değerlendirmede bulunan İl Başkanı Eke, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini vatandaşların sağduyulu olması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABER: ALİ TÜRKASLAN
 
Editör: Haber Merkezi