Bir süredir hastanede Kovid-19 tedavisi gören 67 yaşındaki Maraş'ın cenazesi, Hulusi Akar Cami'ndeki cenaze namazının ardından toprağa verilecek. İl Sağlık Müdürü Ramazan Benli, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Maraş için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Benli mesajında, "Kıymetli ağabeyim, Diş Hekimleri Odası Başkanımız Emrullah Maraş'ı Kovid-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Pandemi devam ediyor, gerekmedikçe dışarı çıkmayalım. Kabri nur, mekanı cennet olsun. Rabbim merhametiyle muamele eylesin." ifadelerini kullandı.

Kayseri Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin de sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında, Emrullah Maraş'a Allah'tan rahmet dileyerek, "Mekanı cennet olsun. Kovid-19 hastalığı çok canımızı yaktı. Nice kıymetli insanımızı bizden kopardı. İçimiz yanıyor." ifadelerine yer verdi.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ise, “ İl Yönetim Kurulu üyemiz, Diş Hekimleri Odası Başkanı, ağabeyimiz Emrullah Maraş beyefendi’nin vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Kıymetli ağabeyimize Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dilerim.”dedi.

Editör: Haber Merkezi