Bünyan Çay Bahçesi'nde yapılan toplantıya, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan İlçe Koordinatörleri Hasan Köksal, Muammer Çimen ve teşkilat mensupları katıldı.

Coşkulu bir kalabalığın katıldığı toplantıda açılış konuşması yapan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, hükümete karşı yapılması planlanan darbe girişimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Paralel yapı ortaya çıktı

Orta Doğu'nun parlayan yıldızı Türkiye dur demek için bir çok entrikaların çevrildiğine değinen Tamer, " Gezi Olayları ile bir sonuç elde edemeyenler, Eylül, Ekim ayı gelsin görüşeceğiz demişlerdi. Niye görüşeceğiz demişlerdi. Çünkü, o dönemde açılacak üniversitelerde kargaşa çıkarmak için, ellerinden gelen her şeyi yapmışlardır. Ama ondanda da başarılı olamamışlardır. 17 Aralık'ta başka bir vesayetin ortaya konulduğu bir operasyon başlamıştır. Yaptıkları iftira kampanyaları ve algı operasyonları ile hükümete gün biçmişlerdir. 25 Aralık geldi yine bir şey elde edememişler. Ocak ayı, Şubat ayı demişler, 8 Mart demişler yine bir şey elde edememişler. Sonuçta 30 Mart seçimlerine kadar bir sürü entrikalar çevirmişler." dedi.

Milletvekili Tamer, bu entrikalar sonucunda da bir paralel yapının ortaya çıktığını söyledi. Tamer: "Bu durumun direkt olarak başka bir vesayet ile bu memlekete, bu millete artık hükmetmeye kalkışıp, ağıza alınmayacak hiç bir şekilde ne dine, ne kitaba, ne de İslam'a yakışmayan, çeşitli dublajlar ve dinlemelerle bu videoları sosyal medyada yayınlamak için sıraya girdiler. Bu çirkin tablo o zamana kadar Türkiye de yeni bir çirkin vesayetin başlatılabilmesi ile ilgili yapılan çalışmalardır. Allah'a şükürler olsun ki, halkımız, insanımız her şeyi biliyor artık." dedi.

İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, il ve ilçelerde kongre sürecinin başladığına dikkat çekerek, "Bünyan ilçe Başkanı Savaş Gökçe ile bu süreci yürütmeyi düşünüyor ve tüm desteklerini bekliyoruz. Bu süreçte genel merkezimizin tek liste ile kongrelere gidilmesi konusunda hassasiyeti var. Bizlerde bu hassasiyeti göstermek için elimizden geleni yapacağız. Allah'tan bir mani olmazsa, Bünyan da güzel bir kongre yapalım. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim oluşturalım." şeklinde konuştu


İlçe Başkanı Savaş Gökçe de ilçeye yapılan ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi vererek, ilçedeki doktor açığının da önümüzdeki günlerde kapanacağı müjdesini verdi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ise, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, ilçeye doğal gazın gelmesi için proje çalışmalarına başlanıldığı müjdesini verdi.

Yapılan konuşmaların ardından, teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulunuldu.
Editör: Haber Merkezi