Kayseri’nin ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes’in cazibesi her geçen gün artıyor. Yeni otel yatırımları devam ederken, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü de dağda başlattığı Erciyes Polisevi inşaatını tamamladı. Erciyes Polisevi, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle resmen açılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisevinin görüntülerini paylaşarak “Kayseri Erciyes Dağı'na ve Türk Polis Teşkilatımıza Kayseri Polisevimiz #YakıştıMıYakıştı. Teşkilatımıza ve kahraman polislerimize hayırlı, uğurlu olsun” mesajını verdi. Soylu’nun sosyal medya paylaşımını Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk de kendi hesaplarından paylaştı.

ERCİYES POLİSEVİ

Eksi kodlarla birlikte 7 kattan oluşan Erciyes Polisevi’nin 3 katında konaklama hizmeti verilecek. Toplam 28 yatak kapasitesine sahip. Polisevinde ayrıca 50 kişilik toplantı salonu, yemekhane, çocuk oyun alanı, kayak kiralama odası ve dışardan misafirlerin de alışveriş yapabileceği sucukevi mevcut.

Erciyes Polisevi’nde emniyet teşkilat mensuplarının yanı sıra dışardan vatandaşlar da faydalanabilecek. Konaklama fiyatları ise, ekonomik koşullar ve Emniyet Genel Müdürlüğü kriterlerine göre belirlenecek.

Editör: Haber Merkezi