CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış, Ankara programı kapsamında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Rektör Çalış, ziyaretler kapsamında Saraç ve Koca'ya, üniversite hakkında bilgiler verdi.


ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Ankara programı kapsamında YÖK Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile göreve yeni atanan rektörlerle birlikte YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından kabul edilen Çalış'a, YÖK Başkanı Saraç, tarafından göreve atanma yazısı takdim edildi. Rektör Çalış ise, Yekta Saraç’a ERÜ hakkında bilgilendirme yaptı.


Prof. Dr. Mustafa Çalış, daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Koca’ya, Erciyes Üniversitesi ve Hastanesi’nde yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında bilgiler veren Prof.Dr. Çalış'a, Bakan Koca da, yeni görevinde başarılar diledi.


Öte yandan, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, başkentte Sağlık Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Güven ve Prof. Dr. Emine Alp Meşe’yi de ziyaret etti.


ERÜ REKTÖRÜ ÇALIŞ'TAN REKTÖR YARDIMCILIĞINA İLK ATAMA


Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Mustafa Çalış, ilk rektör yardımcısı atamasını yaptı. Çalış tarafından atanan, ilk rektör yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu oldu.


ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ilk rektör yardımcısı atamasını gerçekleştirdi. Rektör Çalış tarafından yapılan atama sonrası, Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu, rektör Yardımcısı oldu.



Editör: Haber Merkezi