Melikgazi’de birçok projeyi hayata geçirerek ihtiyaçlara cevap verildiğini söyleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyemiz, Kayseri İl Müftülüğü’müz, Erciyes Üniversitemiz ve Hayırseverlerimiz Hacı Bayram Sanık ve kıymetli evlatlarının destekleri ile Erciyes Üniversitesinde yapımını gerçekleştirdiğimiz 2. Camiimizin inşaatında incelemelerde bulunduk.

Cenabı Allah en kısa zamanda tamamlamayı nasip etsin. En kısa zamanda inşallah ibadete açmayı hep birlikte istiyoruz. Burada gayet güzel bir şekilde inşaatı ilerletiyor. İnşallah 8. aya kadar bu inşaatın bitmesi ile birlikte Erciyes üniversitemize güzel bir cami kazandıracağız.

Ve böylece bu bölgedeki ihtiyaç da giderilmiş olacak. Mesai arkadaşlarıma gerçekten özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Mimarımız İsmail Ruhlukürkçü Bey, sağ olsun hayır amaçlı mimari projeyi çizdiği gibi aynı zamanda da yapımını takip ediyor. Kendisine de teşekkür ediyoruz. Allah herkesin hayrını kabul etsin.” dedi.

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven ise, “Bu camimiz Kayserimize ve üniversitemize hayırlı olsun. Melikgazi Belediyemiz sağ olsun kontrolü, yapım işleri ile ilgileniyor ve bitince çevre düzenini de yapacak. Bizlere en büyük desteği veriyor. Hep birlikte bu üniversitede geleceğin nesillerini yetiştirme hususunda gayretler gösteriyoruz.

Hacı Bayram Sanık ve Evlatları Cami’nin hayırlı olmasını dilerim.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi