Kayseri'nin şehir merkezinde bulunan Sivas Caddesi üzerindeki Stad İş Hanı'nın zemin katındaki esnaflar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kendi işyerleri önünde 1 Ağustos'tan başlayarak yapacağı kaldırım çalışmasının ertelenmesini istedi.

Esnaflar, yapılacak herhangi bir inşaattan olumsuz etkileneceklerini ve iş yoğunluğundan dolayı çalışmaların sonbahar aylarında yapılmasını talep etti.

Esnaflar, bir araya gelerek tam katılımla Belediyenin Fen İşleri Daire Başkanlığına dilekçe yazdı. Yazılan dilekçede "Sivas Caddesi Stad İş Hanı önünde bulunan kaldırım taşlarının değiştirileceğini burada keşif yapan görevliler tarafından öğrendik. Burada yapılacak herhangi bir inşaat biz buradaki esnafları son derece mağdur edecektir.

Bu tadilat ya da yenileme uygulaması yaklaşık 16-17 aydır kapalı olduğumuz pandemi döneminde yapılmamış olup, 1 Ağustos tarihinde yapılmaya çalışılmaktadır. Bu uygulamanın yapılması mecburi ise 10. (Ekim) ya da 11. (Kasım) ay gibi daha makul bir döneme ertelenmesini talep ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.(BGC)

Editör: Haber Merkezi