Kayseri’de 83 yaşındaki Bekir Altun’un başına gelen herkesi hayrete düşürdü. Mevlana Mahallesi Hacı Zühtü Efendi Sokak üzerinde bulunan evinin eşyaları evli eşi tarafından soyuldu. Eşi Alev Altun ile yaşadıklarını Kayseri Yerel Haber’e anlatan Bekir amca yetkililere de çağrıda bulundu.

Boşanma aşamasında olduğunu dile getiren Bekir Altun, evinde uyuşturucu madde aldıklarını ve evini kurşunladıklarını da dile getirdi.

EVİMİN KALORİFERLERİNE KADAR SÖKÜP ÇALMIŞ

Evinin içinde bulunan kalorifer petekleri ve kombiye kadar her şeyi çaldığını dile getiren Altun, yaşadığı olayları şu şekilde anlattı: “ 2010yılında eşim hayatını kaybetti. Yurt dışında yaşıyordum. Uzun süre yalnız yaşadım. Şu anda beni bu duruma düşüren eşim benim kiracımdı. 2014 yılında evimi kiraladılar. Bunları kardeşleri sokağa atmıştı. Bende evimin anahtarını verdim oturması için. Evim mobilyalıydı. Bunların yiyecek hiç bir şeyleri yoktu. Bunlara mutfak eşyası aldım.

Daha sonra bana 400 TL kira parası getirdi. Bende durumdan şüphelendim. Bu parayı dayısı vermiş. Bundan sonrada dayısı masraflarını karşılamak istedi. Daha sonra Alev Altun bana evlenme teklif etti. Ben seninle evlenmem dedim. Bu daha sonra İstanbul’da kardeşinin yanına gitti. Ayakta durması için çalışmak zorunda olduğunu söyledi. Bana intihar edeceğini de söylemişti. Aradan zaman geçtikten sonra irtibatı kestik.

UZUN ZAMAN KENDİSİNDEN HABER ALAMADIM

Uzun zaman sonra beni aradı Mevlana Mahallesinin parkında olduğunu söyledi. Bende aldım geldim ve bu evi kendisine verdim. Tekrardan bana evlenme teklif etti. Bende yaşlı olduğumu söyledim. Ama bana ben senin hizmetini görmek istiyorum dedi ve evlendik. 2 sene normal bir hayatımız geçti. Ayrı yataklarda yattık. Evi birkaç defa gitti geri geldi. Evimde bulunan 4 telefon kayboldu.

Geceleri gezmelere giderdi. Ben bu kadının benimle yaşamak istemediğini anladım. Ve kendisini mahkemeye verdim. Ben Akkışla İlçesinde oturuyordum. Ben ikinci bir dava açtım. Kendisi benim evimde kaldı. başka insanları benim evime getirmiş. Şimdi ayrılmak üzereyiz. Bu eve 3 kere eşya aldım. Daha öncede evimin eşyalarını aldı gitti.

BEN ŞİKAYETÇİYİM VE YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYORUM

Daha sonrada benim eşyalarımı almış gitmiş. Ben bundan şikayetçiyim. Devletimize çağrıda bulunuyorum. Ben bu yaşta bu hale düştüm. Evdeki telefonlarımı çaldığında kendi kendine zarar verdi ve beni evden uzaklaştırdı. Ben kadına zarar vermedim. Benim bu mağduriyetim giderilmesi için emniyet yetkililerine de çağrıda bulunuyorum.

Evimin içinde bulunan tüm eşyaları kaçırmış. Odalarda bulunan kalorifer peteklerine kadar her şeyi sökmüşler. Mutfakta bulunan kombiyide almışlar. Evimin içerisinde uyuşturucu almışlar. Evimi kurşunlamışlar. Zararım büyük. Şimdi bu kadınla boşanmama az kaldı. Ben zor duruma düştüm başkaları düşmesin.”dedi.

Editör: Haber Merkezi