CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılan ve bu sırada Cumhurbaşkanına sesini duyurarak oksijen cihazı talebinde bulunan Fatma Kocaaslan’ın isteği yerine getirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yoğun ziyaretçi trafiğinde gönül belediyeciliğinin en önemli örneklerini gösteren 2 yaşlıylada görüştü. Başkan Çelik’i ziyaret edenlerden biri olan Fatma Kocaaslan, Cumhurbaşkanın mitingine katılmış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan rahatsızlığı nedeniyle ihtiyaç duyduğu taşınabilir oksijen sırt çantasını istemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla istek Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirilerek alınan oksijen cihazı kadına teslim edildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fatma Kocaaslan’ın mutluluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fatma Teyze, Sayın Cumhurbaşkanımızdan böyle bir cihaz isteyince, O da bize işaret etti. Emriniz olur dedik. Arkadaşlarımız incelediler ve en iyi cihazı aldılar. Sizlerin memnun olması ve şu yaptığınız dualar bize yetiyor” dedi.



Editör: Haber Merkezi