Alevi Vakıfları Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çelik’e Kayseri’ye yapılan Cemevi nedeniyle teşekkür edildi. Başkan Çelik’i Sarıoğlan Belediye Başkanı ve Yeni Sanayi Sitesi yönetimi ile muhtarlar da ziyaret etti.

Alevi Vakıfları Federasyonu Genel Başkanı Remzi Akbulut’un Başkan Mustafa Çelik’i ziyaretine Kayseri Hacı Bektaş-ı Veli Derneği ve Vakfı Başkanı Sadık Genç de katıldı. Kayseri’de Cemevi’nin yapılmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in çok büyük desteklerinin olduğunu belirten Remzi Akbulut, “Sizler bize bir külliye kazandırdınız. Bundan dolayı federasyon olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler başka bir toprak, başka bir bayrak, başka bir millet, başka bir devlet istemiyoruz. İstediğimiz birlik beraberlik içinde dün olduğu gibi bugün de dostça yaşamak” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, insanların daha mutlu ve inandığı değerlere uygun olarak yaşayabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, “İhtiyaçlarınız olduğunda gücümüzün yettiğince karşılamaya gayret ediyoruz. Önemli olan bu coğrafyada bu zamana kadar nasıl kardeş gibi yaşandıysa bundan sonrada kardeşçe yaşanması. Bunu güçlendirmek için ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut ve Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile Tomarza, Develi, Sarıoğlan ve Yeşilhisar ilçeleri ile kent merkezinden bazı muhtarlar da ziyaret ederek bir süre görüştü.

Editör: Haber Merkezi