Hiçyılmaz, Oda'nın yeni üyeleri ile düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, KTO'nun 16 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, "Her ay 200-250 civarında bir taleple üye sayımız artıyor" dedi ve şöyle konuştu:


"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ifadesi ile 5 yıldızlı hizmet veren bir odayız. Yani, Fransa’da, İngiltere’de ve Almanya’da bir oda üyelerine ne hizmet veriyorsa, biz de üyelerimize bundan daha iyi hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu odaya üye olurken Odanın sahibi olduğunuzu iyi biliniz. Buraya verdiğiniz her kuruş aidatın karşılığında sizden hizmet istiyorum düşüncesi ile hareket edin. Bizleri sorgulayın. Eksikliklerimiz için bizleri uyarın. Çünkü iyi bir oda olmanın yolu bu tür istekler ve taleplere cevap vermekten geçer."


Oda bünyesinde hizmet veren 40 meslek komitesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Hiçyılmaz, "Siz değerli yeni üyelerimizin de bu meslek komiteleri toplantılarına katılmasını arzu ediyoruz. Böylelikle yapılan çalışmalar hakkında daha yakından bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz yeni üyelerimize, Ticaret Odası ailesine hoş geldiniz diyorum" dedi.
Editör: Haber Merkezi