Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından ilki düzenlenen ‘Bölgesel Medya Yarışması’ sonuçlandı. Yarışma sonucunda Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Niğde ve Nevşehir’de görev yapan gazetecilerin gönderdiği eserlerden 25’i ödüle layık görüldü.

"ESERLERİ SEÇMEKTE ZORLUK ÇEKTİK"

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamza Çakır, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ tarafından yarışma sonuçları açıklandı. Yarışmanın, 16 kişiden oluşan Jürisinin Başkanlığını da yapan Prof. Dr. Hamza Çakır, yarışmanın bölgesel olarak yapılmasının bölgede görev yapan gazeteciler teşvik edilmesi anlamında olumlu bir düşünce olduğunu belirterek, ‘’Yarışmaya ilgi hayli yüksek oldu. Eserleri seçerken epey zorlandık. Bundan sonraki yıllarda bu yarışmaya ilginin daha da artarak devam edeceğini ümit ediyorum’’ dedi.

Yarışmada, yazılı haber dalında Bekir Aslantaş, Halit Yılmaz ve Bünyamin Gültekin, Haber-Görsel dalında, Behçet Alkan, İsmet Közelo, Şerif Taşar ile Abdurrahman Doğan, Araştırma-Yazılı dalında Mehmet Göktürk, Araştırma –Görsel’de Harun Laçin, Harun Yıldız, Uğur Çağlıer, Makale-Köşe Yazısı’nda Gürsel Seçilmiş Baba, Bekir Çaylak (mansiyon), Röportaj dalında Mesut Davarcı, Orhun Kaan Akbaş ve Burcu Öztürk Uluçınar, Spor-Yazılı haberlerde Yunus Çağlar, Mustafa Önal, Bedir Kulay, Fotoğraf dalında Sercan Küçükşahin, Yasin Esen, Mehmet Nilkalı, Sayfa Düzeni-Mizanpaj dalında ise Fatih Tavlaşoğlu, Malik Özcan ve Semra Yılmaz ödüle layık görüldü.


Editör: Haber Merkezi