KOCASİNAN Belediyesi, Kuşçu Marina'da hafta sonu düzenlenecek olan ‘Geleneksel Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleri’ etkinliğinin hazırlıklarını tamamladı


Şehrin içinde deniz manzaralı bir dinlenme alanı olan Kuşçu’yu bir cazibe merkezi haline getirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek için bir dizi etkinlik hazırladık. Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışına yenilikler kazandırıyoruz. Bunlardan birisi ise Kuşçu bölgesidir. Kuşçu’nun şehrin sosyal yaşantısını renklendirmesi ve hobi mekanı olmasını sağlamak için yoğun gayret ediyoruz. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yılda Kuşçu Tatil Köyünü tanıtmak için çok renkli organizasyonlar hazırladık. Hafta sonunu doğal güzellikler içinde değerlendirmek isteyenlere iyi bir fırsat sunuyoruz. Tüm vatandaşları etkinliğimize davet ediyorum. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kayseri’nin denizi olarak adlandırılan Yamula Barajı Gölü artık bir cazibe merkezi haline geldi” diye konuştu.


Etkinlik çerçevesinde Kocasinan Belediyesi, olta balıkçılığından spor parkuru oyun ve etkinliklerine, jet ski ve fly board gösterilerine, çocuklar için özel etkinliklerden havi fişek gösterisine, ateşli ok gösterisinden konsere kadar 7’den 70’e herkese hitap edecek faaliyetler yer alıyor.



Editör: Haber Merkezi