Kentteki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Büyükkılıç, onların tavsiye ve taleplerini dinleyerek istişarelerde bulunmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Genç MÜSİAD yönetimi, Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Genç MÜSİAD üyeleri ile buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iş dünyasından gelen genç konuklarına, kendilerini sürekli geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde verdi.

Başkan Büyükkılıç, Genç MÜSİAD Kayseri Şubesi üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, gelişimin önemine vurgu yaptı. Büyükkılıç, “Bakıyorum şöyle hepiniz eğitimli, donanımlı, özgüven içerisinde, sosyal yönünüzü de böylelikle geliştirmiş olacaksınız. Ama her gün üzerine bir tık daha koyacak şekilde de gayretin içerisinde olacaksınız” diye konuştu.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan Akbal ise Başkan Büyükkılıç’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, yaptıkları faaliyetler ve dernek hakkında bilgiler verdi.

Editör: Haber Merkezi