GENÇLİK ve Spor Hizmetleri Kayseri İl Müdürü Murat Eskici, Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Veli Altınkaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri’nin sporda tesisleşme adına önemli mesafe kaydettiğini söyledi. Altınkaya, " Murat Eskici, Kayseri’de görev yaptığı süre içerisinde gerçekten spor camiası adına hem de gençlik adına çok önemli projeler imza atıyor. 2 yıl öncesinde Erciyes’te düzenlediğimiz bir sohbet toplantısında özellikle genç nesle yönelik yaptığı çalışmaları kendisinden sohbet esnasında duyduğum zaman şaşırmıştım. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne önemli görevler düştüğünü ve bütçe imkanları açısından da müdürlüğümüzün gayretli çalışmalar yürüttüğünü görüyoruz. Kayseri eskiden spor açısından bir çok alanda tesis noktasında sıkıntısı vardı. Hem belediyemizin katkısı hem de Gençlik Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla tesis noktasında epeyce Kayseri bir mesafe kat etti. İnanıyorum önümüzde ki süreçte de çok daha başarılı çalışmalara imza atacaktır" ifadelerini kullandı.


Gençlik ve Spor Hizmetleri il müdürü Murat Eskici "İlimizde gençlik hizmetleri noktasında çok değişik çalışmalar oluyor. Bakanlığımızın son dönemde bu anlamda vermiş olduğu büyük katkı ve destekler var. Gençlik ve doğa kampları, sporcu faaliyetleri, yaz spor okulları gibi. Bunların yapılabilmesi için de önce tesisleşme gerekiyor. Son 10 yıldır Türkiye genelinde tesisleşme noktasında çok büyük hamleler yapıldı. Bu hamleler içerisinde Kayseri’de gereği kadar yer almaya çalıştı, tesisleşme alanında da yol kat etti. Toprak sahaları çim sahaya veya salonlarımızın hepsi yapıldı. 4 ilçemiz kaldı onlar da yapılacak diye ümit ediyoruz. Develi ilçemize Gençlik Merkezimizin projesi çıktı. Erkilet bölgesinde sahalarımız yapıldı. Sadece sporun yapılması ve gençlik faaliyetlerin yapılmasıyla her şey yeterli olmuyorKayseri gençlik ve spor faaliyetlerinde gerek belediyelerimizin katkılarıyla gerek Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla güzel çalışmalar oluyor. Bu çalışmalarda destek olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.




DHA-Bölge - Türkiye-Kayseri - Oktay ENSARİ
Editör: Haber Merkezi