Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nde Hayırsever Özkaya ailesi tarafından yapılan Nazende-Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi’nin açılış törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada Kayseri’nin pek çok değeri olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, en büyük değerimizin de hayırseverlerimiz olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Özkaya ailesi tarafından yapılan Nazende-Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi’nin açılışında “Gönül Doktoru” ifadesine açıklık getirerek, “Önce tıp doktoruyduk, sonra belediyecilik tecrübemizle şehir doktoru olduk. Seçim çalışmaları sırasında ‘Gönül Doktoru’ dediler ve böylece bir unvanım daha oldu. İnşallah hep beraber gönüllerde yer edeceğiz” dedi.

“HAYIRSEVERLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Şehirler anılırken kendine özgü sıfatlar taşıdıklarını ifade eden ve Kayseri’nin de farklı sıfatlar taşıdığını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kayserimiz ticaretin ve sanayinin merkezi. Şimdi biz sporun, turizmin, kültürün merkezi diyoruz. Bütün bunların yanında ‘Hayırseverler Şehri Kayseri’ denince gönlümüz ferahlıyor ve gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız. Şehrimizdeki, eğitim, sağlık ya da dini tesislerin hepsinde bir hayırseverimizin ismi mevcut. Allah razı olsun. Sizler ümmetin, milletin dualarını alıyorsunuz. Aidiyet duygusu dediğimiz şehrimize sahip çıkma duygusunu gönlümüzde taşımak olmazsa olmazımız olmalıdır” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuşmaların ardından Nazende-Nuri Özkaya Onkoloji Gündüz Tedavi Merkezi’nin açılışını yaparak katılımcılarla birlikte merkezi gezdi.

Editör: Haber Merkezi