Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı esnaf odaları başkanları, Erciyes Üniversitesi Rektörü, AK Parti İl Gençlik Kolları, Mimarsinan OSB, KAYSİAD ve Kafkas Dernekleri ziyaret etti. Esnaf odalarının ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a temsili olarak şehrin anahtarı hediye edildi.

“TÜM KAPILAR AÇILACAK”

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç ile KESOB’a bağlı odaların başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Ahmet Övüç, Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, esnafların beklentileriyle ilgili bilgiler verdi. Başkan Büyükkılıç da, birlikte hareket ederek bu güzel şehre en güzel şekilde hizmet edeceklerini ifade ederek, “Sizlere rağmen bir şey yapmayacağız. Sizlerle birlikte çok şeyler yapacağız. Yükler varsa o yükleri çekmek için gayret ederiz. İşimizi severek yapıp koşturacağız. Bunun sonucunda da inşallah Allah lütfedecek ve kapanan kapı kalmayacak. Tüm kapılar birer birer açılacak. Pozitif enerji yayarak ve pozitif düşünerek çalışacağız. Konuşarak aşılmayacak, anlaşarak yapılmayacak hiçbir iş olmaz” diye konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ŞEHRİN ANAHTARI VERİLDİ

Ziyarette Başkan Büyükkılıç’a Saatçiler, Anahtarcılar ve Bujitericiler Odası Başkan Yardımcısı Hacı Mehmet Şimşek tarafından temsili olarak şehrin anahtarı hediye edildi. Takdim edilen anahtarın üzerinde “2019 yerel seçimlerinde gönüllerin anahtarını almış olan Sayın Başkanımıza sembolik olarak Kayserimizin anahtarını teslim etmekten gurur duyarız” ifadeleri yer aldı. Saatçiler, Anahtarcılar ve Bujitericiler Odası Başkanı Mustafa Alan da Başkan Büyükkılıç’a Tarihi Saat Kulesi’nin maketini hediye etti. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan ayrıca, Başkan Memduh Büyükkılıç’ı esnaf ailesinden birisi olarak gördüklerini kaydetti.

“ELİF GİBİ DİMDİK OLACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Nuri Kuş da ziyaret etti. Ziyarette Başkan Büyükkılıç’a doğruluğun simgesi olan Elif Tablosu hediye edildi. Başkan Büyükkılıç, her zaman elif gibi dimdik olacaklarını söyledi.

“İŞBİRLİĞİ İLE HER ALANDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da Başkan Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Rektör Çalış, Başkan Büyükkılıç’ı her zaman yanlarında gördüklerini belirterek, “Hep birlikte üniversitemizi ve Kayserimizi büyütmek için çalışacağız” dedi. Başkan Memduh Büyükkılıç

Editör: Haber Merkezi