Eski sanayi bölgesinde bulunan dernek merkezinde kurulan aşı uygulama noktası ile ilgili konuşan Kayseri Genç Girişimciler Derneği Başkanı Mehmet Gülsoy ‘’Koronavirüs salgını, hepimizin bildiği üzere uzun süredir ülkemizi ve dünyayı meşgul eden bir problem haline geldi.

Son zamanlarda yeniden yükselişe geçen vaka sayıları hepimizi tedirgin ediyor. Normal hayatımıza hızla dönebilmemiz eğitim, iş ve sosyal hayatlarımızı daha uzun süreler aksatmamak için el ele vererek bu hastalığı kontrol altına almalıyız. Bilim adamlarımızın özverili çalışmaları neticesinde bulunan, bizler için belki hastalığa kesinlikle yakalanmamızı belki engellemeyecek fakat, yakalansak bile daha kolay atlatabilmemizi sağlayacak aşılarımızı vakit kaybetmeden yaptırmalıyız.Bu doğrultuda dernek olarak üzerimize ne düşüyor, ne yapabiliriz diye düşündük.

Sağlık müdürlükleri tarafından şehrimizin birçok noktasında, hastanelerde, aşı uygulama noktaları kuruldu. Dernek olarak eski sanayi bölgesi yakınında aşı uygulama noktası olmadığını tespit ettik ve Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile irtibata geçtik. Bu bölgede bulunan vatandaşlarımızın, esnafımızın gelip randevusuz olarak da aşılarını olmaları için derneğimizin kapılarını açtık. İhtiyaç ve talebe göre ilerleyen günlerde de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kayserimizdeki duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile haritadaki rengimizi en kısa sürede maviye döndürebileceğimizi ümit ediyoruz. Temennimiz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından ülkemiz ve tüm dünyanın bir an önce kurtulmasıdır’’ dedi. Dernek merkezinde gün boyu kalan aşı noktası, Kayserili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda kişi ilk ve ikinci doz aşılarını yaptırdı.

Editör: Haber Merkezi