Hacılar Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin yapılan çalışmalarla hizmete doyacağını söyledi.

Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Akdam Mahallesi Kışla Caddesi’nde yolyapım, alt yapı düzenleme vegenişletme çalışmaları yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, çalışmalarhakkında yetkililerden bilgi aldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdoğan, “Sezon öncesinde teknik ekiplerimizle yaptığımız çalışmaların devamı olarak mevsimin girmesi ile birlikte yol çalışmalarınızda hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon içerisinde bulunduğumuz Kışla Caddesi’nde ve devamında Yeni Mahallemize bağlantısını sağlayan Ahmet Yesevi Caddesi’nde asfalt çalışmalarımız olacak.Bu caddedeki istinat duvarını yenileyeceğiz ve elektrik hatlarını yeraltına alacağız. Caddemiz bu sayede modern bir görünüme kavuşacak. Bu çalışma tamamlandığında yaklaşık iki kilometrelik bir hattı, hem alt yapısıyla hem üst yapısıyla tamamlamış olacağız. İlçemizin güzel alanlarından olan Akdam ve Erciyes Mahallesi bağlantısınıda çok daha konforlu bir hale getirmiş olacağız. Yaptığımız çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi