Büyükşehir Belediyesi Köpek Baırnma Evi’nde, hayvanlar için yaptıkları yardımlar nedeniyle gönüllü 52 hayvansevere sertifikaları verildi. Törene Belediye çalışanları ve gönüllü hayvanseverler katıldı. Hayvanseverler sertifikalarını Spor A.Ş. etkinlikleri veterineri Hilal Akbaş’tan aldı. Vetiriner Akbaş, gönüllü hayvansevelerin barınma evlerinde bulunan hayvanları sürekli ziyaret etmesinden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Bu yardımlarından dolayı hayvanseverlere teşekkür eden Hilal Akbaş, "Biz burada hayvanlara çok iyi bakmaya çalışıyoruz. Onlar için birçok hayvansever yardıma geliyor, görevlilerimiz ile birlikte burada hayvanlara bakıyorlar" dedi.

NİĞDE’DE HAYVANLARA YAPILAN EZİYETİ KINADILAR
Gönüllü hayvansever İsa Karaca, uzun süredir Köpek Barınma Evi’ne geldiğini belirterek, "Biz sokak hayvanlarının hep yanında olduk ve bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Burada hayvanlar ile birlikte olmak bize mutluluk veriyor" dedi.

Karaca, ''Niğde’deki hayvan barınağında geçtiğimiz günlerde köpekler biribiri ile dövüşüyordu. Görevliler bununla ilgilenmeyip üstüne bir de bir köpeğin parçalanışını videoya kaydetti. Biz bunun karşısındayız. Biz bunu yapanları kınıyoruz. Hayvanseverler olarak hayvanlara eziyet eden herkesin karşısındayız" diye konuştu.


 
Editör: Haber Merkezi